درست کردن قرمه سبزی

قرمه سبزی، یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی ایران است که در تمامی مناطق ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا با استفاده از سبزیجات خوشمزه و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و به دلیل طعم بسیار خوشمزه و مزه‌ای که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار می‌گیرد.

در این مقاله به شما نحوه تهیه قرمه سبزی را آموزش می‌دهیم.

برای تهیه قرمه سبزی به مواد زیر نیاز دارید:

- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۴ حبه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل، پودر چیلی: به مقدار کافی
- سبزیجات (تره، جعفری، شنبلیله، گشنیز): به مقدار کافی
- آب: ۲ لیوان
- روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه قرمه سبزی:

  • ۱. پیاز و سیر را خرد کنید و در قابلمه‌ای با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  • ۲. گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
  • ۳. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل و پودر چیلی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
  • ۴. آب را به قابلمه اضافه کرده و بعد از آن سبزیجات را همراه با یک لیوان آب دیگر به قابلمه اضافه کنید.
  • ۵. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا قرمه سبزی بجوشد.
  • ۶. بعد از ۳۰ دقیقه، قرمه سبزی شما آماده است.

قرمه سبزی را می‌توان با برنج، نان تست و یا لواشک خوردنی استفاده کرد. همچنین، با تزیین قرمه سبزی با نمک، فلفل و لیمو ترش، طعم آن را تقویت کرده و آن را بهتر کرد. این غذای سنتی ایرانی را بهتر است گرم سرو کنید. 

امیدواریم با دنبال کردن این دستور العمل، قرمه سبزی خوشمزه و شیرین خود را تهیه کنید. بعد از پخت، آن را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

امیر مسعود
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
فیلم و سریال بازی کامپیوتر والپیپر گوشی موزیک ویدیو وبلاگ کتاب آشپزی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email