دستور پخت دلمه کاهو

 

خلال کاهو یکی از انواع خلال هایی است که با کاهو درست می شود. می توانید مواد میانی را به سلیقه خود تغییر دهید یا از کاهو پیچ خورده یا کاهو معمولی استفاده کنید و طرز پیچیدن برش های کاهو به صورت رول است آن را ریز خرد کنید و به راحتی در قابلمه قرار دهید اما دلمه یکی از پرطرفدارترین غذاهای آسیایی که در ترکیه، روسیه و قفقاز تهیه می شود و در بین ما ایرانی ها نیز طرفداران زیادی دارد. آنها را با گوشت و سبزیجات معطر پر می کنند و با سس یا چاشنی مخلوط می کنند و می پزند. امروز در پارسی دی طرز تهیه دلمه کاهو با گوشت و سس دلمه کاهو را به شما آموزش می دهیم. با ما بیا.

مواد لازم برای تهیه دلمه کاهو ساده

  • برنج ۱ پیمانه
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سبزی معطر خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • شیره خرما یا انگور ۳ ق غذا خوری
  • گرد غوره ۲ ق غذا خوری
  • رب ۲ ق غذا خوری
  • کاهو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره، ادویه دلمه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس دلمه کاهو

  • رب ۱ ق غذا خوری
  • شیره ۲ ق غذا خوری
  • سرکه ۲ ق غذا خوری
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • روغن ۲ ق غذا خوری

طرز تهیه دلمه کاهو با گوشت به همراه سس

مرحله اول: آماده سازی مواد دلمه

ابتدا لپه ها را خیس کرده و می گذاریم نیم پز شود سپس برنج را آبکش کرده و با کمی آب و نمک نیم پز می کنیم. در واقع نباید خیلی نرم باشد و وقتی برنج را فشار می دهید لبه های آن کمی نرمتر از وسط می شود. باشد

مرحله دوم: بو دادن


پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم سپس با کمی زردچوبه تفت می دهیم و سپس گوشت را به همراه فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم و گوشت را خوب تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و سپس رب را اضافه می کنیم.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی کاهو


بعد از اینکه رب را اضافه کردید، مواد را خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در پایان لپه، برنج و سبزی معطر را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. اضافه کنید و هم بزنید، مواد را کنار بگذارید.

طرز تهیه دلمه کاهو ساده و خوشمزه با گوشت + سس دلمه کاهو

دستور پخت دلمه کاهو

طرز تهیه دلمه کاهو

 

دلمه کاهو یکی از انواع دلمه ها می باشد که با کاهو تهیه می شود شما می توانید مواد میانی را بنا به سلیقه خود تغییر دهید و یا از کاهو پیچ یا کاهو معمولی استفاده کنید و نحوه پیچیدن دلمه کاهو به صورت رولی می باشد یا می توانید بقچه کنید و راحت آن را داخل قابلمه قرار دهید اما دلمه ها یکی از غذاهای پر طرفدار در آسیا هستند که در کشور ترکیه و روسیه و قفقاز تهیه می شود و در بین ما ایرانی ها نیز بسیار محبوب است دلمه ها از سبزیجات یا صیفی جات مختلفی تهیه می شوند و از مواد گوشتی و سبزیجات معطر پر می شود و با سس یا چاشنی مخلوط و پخته می شود شما می توانید دلمه ها را برای مراسمات و مهمانی های خود در انواع و اقسام مختلف تهیه کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه دلمه کاهو با گوشت به همراه سس دلمه کاهو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دلمه کاهو ساده

  • برنج ۱ پیمانه
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سبزی معطر خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • شیره خرما یا انگور ۳ ق غذا خوری
  • گرد غوره ۲ ق غذا خوری
  • رب ۲ ق غذا خوری
  • کاهو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره، ادویه دلمه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس دلمه کاهو

  • رب ۱ ق غذا خوری
  • شیره ۲ ق غذا خوری
  • سرکه ۲ ق غذا خوری
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • روغن ۲ ق غذا خوری

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و خوشمزه تبریزی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی و خوشمزه تبریزی با گوشت چرخ کرده

دلمه برگ مو از مجلسی ترین و محبوب ترین دلمه های ایرانی محسوب می شود. جالب است بدانید که دلمه برگ مو …

طرز تهیه دلمه کاهو با گوشت به همراه سس

مرحله اول: آماده سازی مواد دلمه

ابتدا لپه را از کمی قبل خیس کنید و بگذارید تا نیم پز شوند سپس آبکش کنید برنج را نیز به همراه کمی آب و نمک نیم پز کنید در واقع نباید خیلی نرم باشد و در زمانی که برنج را فشار دهید اطراف آن کمی نرم تر از وسط آن باشد.

مرحله دوم: تفت دادن

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه کمی زردچوبه تفت دهید و بعد گوشت را به همراه فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و گوشت را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و در ادامه رب اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی دلمه کاهو

وفتی رب را اضافه کردید مواد را خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود در انتها لپه و برنج و سبزی معطر را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا یکدست شود و بعد شیره انگور و گرد غوره و کمی زیره و ادویه دلمه را اضافه کنید و هم بزنید مواد را کنار بگذارید.

 

مرحله چهارم: تهیه دلمه کاهو

از قبل کاهو را ورقه کرده و خوب شسته و بگذارید تا خشک شود سپس روی تخته قرار دهید با چاقو رگه پشت کاهو را حتما بگیرید وگرنه سفت می شود ولی اگر از کاهو پیچ استفاده می کنید نیازی به این کار نیست در ادامه چند ورق کاهو را کف قابلمه که روغن ریختید قرار دهید و بعد مقداری از مواد دلمه را داخل کاهو قرار دهید و رول کنید و یا مانند بقچه کردن پیچیده و به طور فشرده داخل قابلمه قرار دهید و کمی آب داخل قابلمه ریخته و یک بشقاب روی آن قرار دهید تا خوب فشرده شود سپس برای نیم ساعت بگذارید تا دلمه پخته شود بعد از نیم ساعت داخل یک کاسه مواد سس را بریزید و هم بزنید و میزان ترشی و شیرینی آن را بنا به ذائقه خود تغییر دهید و روی دلمه ها بریزید و بگذارید تا دلمه ها پخته و سس تبخیر شود نوش جان

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

امیر مسعود
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Anime Pictures

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email